محصولات ارگانیک، طبیعی و سالم
چرا باید محصولات ارگانیک مصرف کنیم؟
بسیاری از محققان حوزه سلامت براین باورند که شیوع بیماریهای مختلف در جوامع بشری ریشه در مصرف غذاها و خوراکیهای ناسالم دارد. از اینرو توصیه میکنند که موادغذایی سالم و طبیعی را بیشتر در برنامه غذایی خود بگنجانید و تا جایی که میتوانید محصولات و غذاهای ارگانیک را جایگزین موادغذایی خود کنید.
بهطور کلی، غذای ارگانیک به غذایی گفته میشود که بدون مصرف آفتکشها، کودهای شیمیایی و ترکیبات دستکاریشده ژنتیکی و دیگر مواد شیمیایی تولید شده باشد.
زمانهای قدیم انگار خوردنیها طعم بهتری داشتند؛ طعم لیموترشهای تابستانی، بوی عطر ریحانهای سبزیخوردن و خیارهای بومی لذت خوردنشان را چند برابر میکرد. این روزها طعم محصولات ارگانیک تا حدودی به طعم خوراکیهای کودکیمان نزدیکتر است.
مهمترین دلیل برای طعم خوب این نوع محصولات خودداری تولیدکنندگان از مصرف کودهای شیمیایی است زیرا این نوع کودها معمولا رشد محصولات را سرعت میبخشند و عملا فرصتِ رسیدن به محصول نمیدهند و عملا بر طعم آنها تاثیر میگذارد.
مشاهده و خرید حبوبات و غلات سالم و ارگانیک
سه دلیل انتخاب محصولات ارگانیک
عدم استفاده از آفتکشها
در کشاورزی مدرن از آفتکشهای شیمیایی برای محافظت از محصولات کشاورزی در برابر حشرات، آفات و بیماریها استفاده میشود، وقتی کشاورزان آفتکشها را بر روی گیاهان اسپری میکنند، باقیمانده این سموم بر روی محصولات باقی میماند. بسیاری از مردم غذاهای ارگانیک را انتخاب می کنند تا از این سموم و آفات دور باشند.
عدم استفاده از افزودنیهای خوراکی
محصولات ارگانیک بدون هرگونه افزودنی، نگهدارنده، رنگهای مجاز خوراکی، طعمدهنده ها و مونوسدیم گلوتامات تولید میشوند.
حفظ محیط زیست
بسیاری از افراد از محصولات ارگانیک استفاده میکنند چون این مواد برای محیط زیست مناسبتر هستند، آلودگی کمتری دارند و کیفیت آب و خاک را حفظ میکنند.
مشاهده و خرید پوشاک با الیاف طبیعی