چرا باید محصولات ارگانیک مصرف کنیم؟

بسیاری از محققان حوزه سلامت براین باورند که شیوع بیماری‌های مختلف در جوامع بشری ریشه در مصرف غذاها و خوراکی‌های ناسالم دارد. از این‌رو توصیه می‌کنند که مواد‌غذایی سالم و طبیعی را بیشتر در برنامه غذایی خود بگنجانید و تا جایی که می‌توانید محصولات و غذاهای ارگانیک را جای‌گزین موادغذایی خود کنید.

به‌طور کلی، غذای ارگانیک به غذایی گفته می‌شود که بدون مصرف آفت‌کش‌ها، کودهای شیمیایی و ترکیبات دست‌کاری‌شده ژنتیکی و دیگر مواد شیمیایی تولید شده باشد.

زمان‌های قدیم انگار خوردنی‌ها طعم بهتری داشتند؛ طعم لیموترش‌های تابستانی، بوی عطر ریحان‌های سبزی‌خوردن و خیارهای بومی لذت خوردن‌شان را چند برابر می‌کرد. این روزها طعم محصولات ارگانیک تا حدودی به طعم خوراکی‌های کودکی‌مان نزدیک‌تر است.

مهم‌ترین دلیل برای طعم خوب این نوع محصولات خودداری تولیدکنندگان از مصرف کودهای شیمیایی است زیرا این نوع کودها معمولا رشد محصولات را سرعت می‌بخشند و عملا فرصتِ رسیدن به محصول نمی‌دهند و عملا بر طعم آن‌ها تاثیر می‌گذارد.

 

انواع

حبوبات و غلات

انواع

پوشاک

انواع

کتاب

انواع

نوشیدنی‌ها

انواع

آرایشی و بهداشتی

انواع

خشکبار و تنقلات

انواع

لبنیات و پروتئینی

انواع

محصولات تازه‌خوری

انواع

غذای خانگی

انواع

ظروف

انواع

ادویه‌جات و چاشنی‌ها

انواع

روغن‌ها

انواع

صبحانه

انواع

دارو و درمان

حبوبات و غلات

مشاهده و خرید حبوبات و غلات سالم و ارگانیک

44,000 تومان
25,000 تومان
78,000 تومان
75,000 تومان
18,000 تومان
38,000 تومان
46,000 تومان
68,000 تومان
45,000 تومان
75,000 تومان
46,000 تومان
83,000 تومان

سه دلیل انتخاب محصولات ارگانیک

عدم استفاده از آفت‌‌کش‌‌ها

در کشاورزی مدرن از آفت‌کش‌های شیمیایی برای محافظت از محصولات کشاورزی در برابر حشرات، آفات و بیماری‌ها استفاده می‌شود، وقتی کشاورزان آفت‌کش‌ها را بر روی گیاهان اسپری می‌کنند، باقی‌مانده این سموم بر روی محصولات باقی می‌ماند. بسیاری از مردم غذاهای ارگانیک را انتخاب می‌ کنند تا از این سموم و آفات دور باشند.

عدم استفاده از افزودنی‌های خوراکی

محصولات ارگانیک بدون هرگونه افزودنی‌، نگه‌دارنده‌، رنگ‌های مجاز خوراکی، طعم‌دهنده‌ ها و مونوسدیم گلوتامات تولید می‌شوند.

حفظ محیط زیست

بسیاری از افراد از محصولات ارگانیک استفاده می‌کنند چون این مواد برای محیط زیست مناسب‌تر هستند، آلودگی کم‌تری دارند و کیفیت آب و خاک را حفظ می‌کنند.


مقالات

نمایش همه

هشت خاصیت زنجبیل

برخی مطالعات نشان می‌دهد که مولکول‌های فعال زیستی موجود در زنجبیل می‌تواند جلوی رشد برخی از سرطان‌ها مانند سرطان روده بزرگ، معده، تخمدان، کبد، پوست، سینه و پروستات را بگیرد. زنجبیل از گیاهان دارویی جادویی و فوق العاده پرخاصیت است که برای درمان انواع

۱۰ اسفند ۱۴۰۰

شش خاصیت نوشیدنی کامبوجا

کامبوجا می‌تواند با توجه به ویژگی‌های اصلی سم‌زدایی، افزایش انرژی و افزایش ایمنی در حفظ سلامت و بهبود آن بسیار مؤثر باشد.

۱ اسفند ۱۴۰۰

هفت خاصیت شکر قهوه ای

شکر قهوه‌ای نوعی ساکارز است که به دلیل دارا بودن شیره یا همان ملاس، رنگی قهوه‌ای دارد. حاوی کلسیم، پتاسیم و آهن است، و به جز این مورد باید اشاره کرد که شکر قهوه‌ای کالری کمتری نسبت به شکر سفید دارد.

۲۶ بهمن ۱۴۰۰
telegram